Mercedes-Benz Certified A-Klasse Hatchback met comfortabele garantie.

De A-Klasse Hatchback is ideaal in en rond de stad. Compact vanbuiten, comfortabel en ruim vanbinnen met een kofferruimte tot 480 kg. Op elke Mercedes-Benz Certified tweedehandswagen geniet u 24 maanden garantie. Kies nu uit een breed aanbod.

Bekijk alle beschikbare Mercedes-Benz Certified A-Klasse Hatchback wagens.

Mercedes-Benz Certified occasion: uw comfortabele garantie

24 maanden garantie

Elke Mercedes-Benz Certified wagen komt met een volledige onderhoudshistoriek. Daarbovenop wordt hij gecontroleerd op 126 punten. We geven u dan ook graag 24 maanden garantie. Zo kiest u gegarandeerd voor een wagen waar u nog jaren plezier aan beleeft.. 

Vertrouw op een breed netwerk van servicepunten

Voor uw onderhoudsbeurten kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz Concessiehouder of Erkend Servicepunt in uw buurt. Permanent bijgeschoolde technici werken enkel met Mercedes-Benz Originele Onderdelen en houden uw wagen in topconditie. Voor totale gemoedsrust zijn er all-in onderhoudsprogramma's zoals ServiceCare Used.

Reken op een aantrekkelijke financiering.

Met verschillende financieringsmogelijkheden brengen we uw Mercedes-Benz Certified tweedehands A-Klasse Hatchback snel dichterbij. Via Ballon financiering kiest u voor kleine maandelijkse betalingen. Is uw wagen bijna terugbetaald? Dan kunt u de wagen inruilen voor een nieuw exemplaar en daarna onderhandelen bij een garage om hem over te nemen tegen een terugkoopsom die overeenkomt met het laatste maandelijkse aflossingsbedrag. Of u houdt de wagen en stort de laatste verhoogde maandaflossing. 

Boek uw proefrit in een Mercedes-Benz Certified tweedehands A-Klasse Hatchback

Interesse voor een Mercedes-Benz Certified A-Klasse Hatchback? Contacteer snel uw concessiehouder. Hij zet deze wagen graag voor u klaar. Dan ervaart u zelf de rijkwaliteiten, het praktische gemak en het luxueuze interieur. 

Ontdek ook onze andere Mercedes-Benz Certified modellen.

Misschien ziet u het ruimer, voelt u meer voor een SUV of wilt u een coupé? Bekijk dan beslist ook de andere Mercedes-Benz Certified modellen. Er is altijd een auto die past bij uw wensen.

Bekijk alle modellen
A-Klasse hatchback

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz Certified A-Klasse.

Wat zijn de afmetingen van een Mercedes-Benz A-Klasse?

Het huidige model A-Klasse Hatchback of Berline is 4,43 meter lang en 2 meter breed. Afhankelijk van het bouwjaar en de uitvoering kunnen deze afmetingen wat verschillen. Hebt u een A-Klasse gezien die voldoet aan uw wensen? Neem dan contact op met de betreffende concessiehouder. Hij vertelt u graag meer over de afmetingen, het laadvolume en de zitplaatsen.

Hoeveel kost een Mercedes-Benz Certified tweedehands A-Klasse?

De prijzen van een A-Klasse Hatchback of Berline bij Mercedes-Benz Certified liggen momenteel tussen ongeveer €15.900 en €32.950, afhankelijk van de motorisatie, uitvoering, leeftijd, kilometerstand enz. Omdat het gaat over tweedehands wagens in stock veranderen de prijzen voortdurend, in functie van de markt. Hebt u een A-Klasse gezien die voldoet aan uw wensen? Neem dan contact op met de betreffende concessiehouder. Hij vertelt u graag meer over de afmetingen, het laadvolume en de zitplaatsen. 

Hoeveel jaar garantie is er op een Mercedes-Benz Certified tweedehands A-Klasse?

Bij Mercedes-Benz Certified krijgt u 24 maanden garantie op een tweedehands Mercedes-Benz van max. 6 jaar oud en met minder dan 150.000 km. Alle Mercedes-Benz Certified tweedehandswagens zijn bovendien onderhoudsvrij tot 6 maanden of 10.000 km na leverdatum. De onderhoudshistoriek moet bekend zijn. Dus geen onaangename verrassingen voor u. Bent u benieuwd naar ons aanbod van Mercedes-Benz Certified wagens? Ontdek snel het aanbod of bezoek een Mercedes-Benz Certified Concessiehouder bij u in de buurt.

Wat is het rijbereik en de laadtijd van een Mercedes-Benz Certified tweedehands A-Klasse Plug-in Hybrid?

Het bereik van een nieuwe A250e bedraagt tot 86 km. Bij een tweedehandswagen hangt het bereik af van de leeftijd en de batterijconditie. Hebt u een A-Klasse gezien die voldoet aan uw wensen? Neem dan contact op met de betreffende concessiehouder. Hij vertelt u graag meer over de batterijcapaciteit en de laadtijd in functie van het gebruikte soort oplader.