Mercedes-Benz Certified tweedehands EQA met comfortabele garantie.

De EQA is een compacte, volledig elektrische SUV met dynamisch karakter. Ervaar ruime luxe en een intuïtief MBUX-multimediasysteem. Rij tot 529 km op één laadbeurt en laad de wagen snel op, overal en altijd. Op elke Mercedes-Benz Certified tweedehandswagen geniet u 24 maanden garantie. Kies nu uit een breed aanbod.

Bekijk alle beschikbare Mercedes-Benz Certified EQA wagens.

Mercedes-Benz Certified occasion: uw comfortabele garantie

24 maanden garantie.

Elke Mercedes-Benz Certified wagen komt met een volledige onderhoudshistoriek. Daarbovenop wordt hij gecontroleerd op 126 punten. We geven u dan ook graag 24 maanden garantie. Zo kiest u gegarandeerd voor een wagen waar u nog jaren plezier aan beleeft.

Vertrouw op een breed netwerk van servicepunten.

Voor uw onderhoudsbeurten kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz Concessiehouder of Erkend Servicepunt in uw buurt. Permanent bijgeschoolde technici werken enkel met Mercedes-Benz Originele Onderdelen en houden uw wagen in topconditie. Voor totale gemoedsrust zijn er all-in onderhoudsprogramma's zoals ServiceCare Used.

Reken op een aantrekkelijke financiering.

Met verschillende financieringsmogelijkheden brengen we uw Mercedes-Benz Certified tweedehands EQA snel dichterbij. Via Ballon financiering kiest u voor kleine maandelijkse betalingen. Is uw wagen bijna terugbetaald? Dan kunt u de wagen inruilen voor een nieuw exemplaar en daarna onderhandelen bij een garage om hem over te nemen tegen een terugkoopsom die overeenkomt met het laatste maandelijkse aflossingsbedrag. Of u houdt de wagen en stort de laatste verhoogde maandaflossing.

Boek uw testrit met een Mercedes-Benz Certified tweedehands EQA.

Interesse voor een Mercedes-Benz Certified EQA? Contacteer snel uw concessiehouder. Hij zet deze wagen graag voor u klaar. Dan ervaart u zelf de rijkwaliteiten, het praktische gemak en het luxueuze interieur. 

Ontdek ook onze andere Mercedes-Benz Certified modellen.

Misschien ziet u het nog ruimer, voelt u meer voor een berline of misschien een Plug-in Hybrid? Bekijk gerust de andere Mercedes-Benz Certified modellen. Er is altijd een wagen die past bij uw wensen.

Bekijk alle modellen
EQA

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz Certified EQA.

Wat zijn de afmetingen van een Mercedes-Benz EQA?

Het huidige model EQA is 4,46 meter lang en 2 meter breed. Afhankelijk van het bouwjaar en de uitvoering kunnen deze afmetingen wat verschillen. Hebt u een EQA gezien die voldoet aan uw wensen? Neem dan contact op met de betreffende concessiehouder. Hij vertelt u graag meer over de afmetingen, het laadvolume en de zitplaatsen. 

Hoeveel kost een Mercedes-Benz Certified tweedehands EQA?

De prijzen van een EQA bij Mercedes-Benz Certified liggen momenteel tussen ongeveer €40.000 - €65.000, afhankelijk van de motorisatie, uitvoering, leeftijd, kilometerstand enz. Omdat het gaat over tweedehands voertuigen in stock veranderen de prijzen voortdurend, in functie van de markt. Hebt u een EQA gezien die voldoet aan uw wensen? Neem dan contact op met de betreffende concessiehouder. Hij vertelt u graag meer over de afmetingen, het laadvolume en de zitplaatsen.

Hoeveel jaar garantie is er op een Mercedes-Benz Certified tweedehands EQA?

Bij Mercedes-Benz Certified krijgt u 24 maanden garantie op een tweedehands Mercedes-Benz van max. 6 jaar oud en met minder dan 150.000 km. Een nieuwe, volledig elektrische Mercedes-Benz EQA komt met 8 jaar batterijgarantie (of 160.000 km). Koop bijvoorbeeld een Mercedes-Benz Certified EQA van 2 jaar oud, met 60.000 km op de teller en u geniet nog 6 jaar (of 100.000 km) garantie op de batterij. Alle Mercedes-Benz Certified tweedehandswagens zijn bovendien onderhoudsvrij tot 6 maanden of 10.000 km na leverdatum. De onderhoudshistoriek en State of Health van de batterij moet bekend zijn. Dus geen onaangename verrassingen voor u. Bent u benieuwd naar ons aanbod van Mercedes-Benz Certified wagens? Kijk dan snel bij het aanbod of bezoek naar een Mercedes-Benz Certified Concessiehouder bij u in de buurt.