Mercedes-Benz Certified tweedehands GLB met comfortabele garantie.

Met zijn iconische hoekige design, genereuze binnenruimte en intuïtief MBUX-multimedia systeem is de GLB klaar voor al uw avonturen. Op elke Mercedes-Benz Certified tweedehandswagen geniet u 24 maanden garantie. Kies nu uit een breed aanbod.

Bekijk alle beschikbare Mercedes-Benz GLB wagens.

Mercedes-Benz Certified tweedehands: uw comfortabele garantie.

24 maanden garantie.

Elke Mercedes-Benz Certified wagen komt met een volledige onderhoudshistoriek. Daarbovenop wordt hij gecontroleerd op 126 punten. We geven u dan ook graag 24 maanden garantie. Zo kiest u gegarandeerd voor een wagen waar u nog jaren plezier aan beleeft.

Vertrouw op een breed netwerk van servicepunten.

Voor uw onderhoudsbeurten kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz Concessiehouder of Erkend Servicepunt in uw buurt. Permanent bijgeschoolde technici werken enkel met Mercedes-Benz Originele Onderdelen en houden uw wagen in topconditie. Voor totale gemoedsrust zijn er all-in onderhoudsprogramma's zoals ServiceCare Used.

Reken op een aantrekkelijke financiering.

Met verschillende financieringsmogelijkheden brengen we uw Mercedes-Benz Certified tweedehands GLB snel dichterbij. Via Ballon financiering kiest u voor kleine maandelijkse betalingen. Is uw wagen bijna terugbetaald? Dan kunt u de wagen inruilen voor een nieuw exemplaar en daarna onderhandelen bij een garage om hem over te nemen tegen een terugkoopsom die overeenkomt met het laatste maandelijkse aflossingsbedrag. Of u houdt de wagen en stort de laatste verhoogde maandaflossing.

Boek uw testrit met een Mercedes-Benz Certified tweedehands GLB.

Interesse voor een Mercedes-Benz Certified GLB? Contacteer snel uw concessiehouder. Hij zet deze wagen graag voor u klaar. Dan ervaart u zelf de rijkwaliteiten, het praktische gemak en het luxueuze interieur. 

Ontdek ook onze andere Mercedes-Benz Certified modellen.

Misschien wilt u een compacte SUV of voelt u meer voor een berline? Bekijk gerust de andere Mercedes-Benz Certified modellen. Er is altijd een wagen die past bij uw wensen.

Bekijk alle modellen
GLB

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz Certified GLB.

Wat zijn de afmetingen van een Mercedes-Benz GLB?

Het huidige model GLB is 4,63 meter lang en 2 meter breed. Afhankelijk van het bouwjaar en de uitvoering kunnen deze afmetingen wat verschillen. Hebt u een GLB gezien die voldoet aan uw wensen? Neem dan contact op met de betreffende concessiehouder. Hij vertelt u graag meer over de afmetingen, het laadvolume en de zitplaatsen. 

Hoeveel kost een Mercedes-Benz Certified tweedehands GLB?

De prijzen van een GLB bij Mercedes-Benz Certified liggen momenteel tussen ongeveer €36.000 - €46.000, afhankelijk van de motorisatie, uitvoering, leeftijd, kilometerstand enz. Omdat het gaat over tweedehands voertuigen in stock veranderen de prijzen voortdurend, in functie van de markt. Hebt u een GLB gezien die voldoet aan uw wensen? Neem dan contact op met de betreffende concessiehouder. Hij vertelt u graag meer over de afmetingen, het laadvolume en de zitplaatsen. 

Hoeveel jaar garantie is er op een Mercedes-Benz Certified tweedehands GLB?

Bij Mercedes-Benz Certified krijgt u 24 maanden garantie op een tweedehands Mercedes-Benz van max. 6 jaar oud en met minder dan 150.000 km. Alle Mercedes-Benz Certified tweedehandswagens zijn bovendien onderhoudsvrij tot 6 maanden of 10.000 km na leverdatum. De onderhoudshistoriek moet bekend zijn. Dus geen onaangename verrassingen voor u. Bent u benieuwd naar ons aanbod van Mercedes-Benz Certified wagens? Kijk dan snel bij het aanbod of bezoek naar een Mercedes-Benz Certified Concessiehouder bij u in de buurt.