Verkopen aan Mercedes-Benz Certified. da's zeker.

Overname van uw Mercedes-Benz, in alle vertrouwen.

U wilt uw huidige Mercedez-Benz verkopen? Dan gaat u natuurlijk voor een uitstekende deal. Als een Mercedes-Benz Certified partner uw wagen overneemt:

 

Topdeal voor uw Mercedes-Benz.

U wilt uw huidige Mercedes-Benz graag van de hand doen, natuurlijk het liefst voor een correcte prijs. Bij Mercedes-Benz Certified bekijken échte professionals hoeveel uw voertuig waard is, en daarbij houden ze rekening met alle aspecten (bv. leeftijd, kilometerstand en status van de carrosserie). Zo bent u zeker dat u altijd een topdeal ontvangt. 

Eenvoudige transactie.

Eén afspraak met uw Mercedes-Benz Certified partner en u kent meteen alle voorwaarden van de overname van uw Mercedes-Benz. De afhandeling van de verkoop gebeurt binnen de kortst mogelijke termijn, zonder administratieve rompslomp. 

Vertrouwen is de basis.

Als u onderhandelt, doet u dat graag in alle vertrouwen en met een gerust gemoed. Zeker wanneer het over het financiële transactie gaat. Ga daarom in zee met een Mercedes-Benz Certified partner wanneer u uw Mercedes wil overlaten. Zo bent u zeker van een correcte overeenkomst, in alle transparantie.